Västkustfilé - Välkommen till Västkustfilé
Västkustfilé
 

Välkommen till Västkustfilé

Här hos oss på Västkustfilé förekommer en mängd varierande arbetsuppgifter. Alla är lika viktiga för att nå goda resultat och bibehålla vår höga kvalitet.


Från den varsamma hanteringen av vår fisk och lagerhanteringen av våra produkter, via försäljning och personalansvar till produktutveckling, kvalitetskontroll och underhåll av lokaler och maskiner. Arbetsuppgifterna är olika, målet detsamma: förstklassig förädling av fiskprodukter.

Från dess att råvaran anländer till vår anläggning till dess att våra produkter skickas ut till butiker och restauranger handlar det om ett engagerat lagarbete.

Arbetsglädje och flexibilitet är två faktorer vi värdesätter högt på vår arbetsplats. Skulle du vilja bli en del av vårt sammansvetsade gäng? Du kan läsa lite om några av våra arbetsuppgifter. Klicka på arbetsuppgifter för att läsa om dem!

Under rubriken "Lediga jobb" i listan till vänster presenteras alla tjänster som blir lediga hos Västkustfilé. Befattningar i ledande positioner och administrativa tjänster hittar du på avdelningen Om Västkustfilé och fliken Organisation.

Skulle du inte hitta några lediga jobb hos oss för tillfället, är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan. Då vet vi att du finns när vi behöver dig. Intresseanmälan hittar du här.