Västkustfilé - Västkustfilé förädlar fisk
Västkustfilé
 

Västkustfilé förädlar fisk

Vi är ett familjeägt företag med över tre decenniers erfarenhet av fiskförädling. Verksamheten startade 1974 i fiskarbyn Bua på den svenska västkusten. Idag finns vi strategiskt lokaliserade i kust- och hamnstaden Varberg. Det innebär att vi snabbt når de stora marknaderna i Europa med våra leveranser.

Vår inriktning är vidareförädling av fisk från hela världen, från råvara till färdig produkt. Vi är främst ett outsourcingföretag med kunder inom foodservice och dagligvaruhandeln. I Sverige levererar vi några produkter under eget varumärke.

Flexibilitet ger stora möjligheter

Vår verksamhet bygger på hög flexibilitet och anpassning efter kundernas behov. Snabba omställningar, korta beslutsvägar och leveranssäkerhet ger våra kunder både trygghet och stora möjligheter.

Kombinationen av färsk/fryst, storköks-, industri- och konsumentprodukter ökar vår konkurrenskraft. Vi har en stark innovationsanda och produktutveckling.

Vi växer stadigt

Företaget har växt tryggt och stadigt genom åren. Med en modern anläggning, eget fryslager och professionell personal har vi en hög kapacitet.

Etableringen i Europa har gett oss en stark expansion. Vårt mål är att fortsätta bygga långsiktiga relationer med partners på intressanta marknader.